Skip til hoved indholdet

Vordingborg området

Vordingborg er en hyggelig købsstad med en rig historie. Byen har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation. Foruden Vordingborgs dejlige strande, kan der nævnes vandsport af alle slags, byfesten Vordingborg Festuge, Vordingborg Borgcenter og mm.

I Vordingborg området råder vi over 764 lejligheder, hvoraf 81 er ældreboliger og 16 er ungdomsboliger. Derudover er der 4 erhvervslejemål (herunder forsamlingsbygningen ”Hollænderhaven”) og 1 børneinstitution.

Bortset fra én afdeling, som ligger i Kastrup (5 km uden for Vordingborg), ligger alle afdelinger i Vordingborg by.

Præstø området

Præstø er en gammel, hyggelig købstad med et godt handelsliv, dejlige restauranter og kulturelle oplevelser, beliggende på Sydsjælland, bare én times kørsel fra København.

Atmosfæren omkring fjorden og havnen er fantastisk og et paradis for lystsejlere. Og stranden er lige i nærheden!

I Præstø området har vi 408 lejligheder geografisk placeret i både Præstø centrum som i udkanten af byen, derudover i Bårse, Jungshoved, Allerslev. Vi råder over rækkehuse, boliger i etagebyggeri, en- og to-familiehuse samt dobbelthuse. 6 boliger er ungdomsboliger, og 17 boliger er ældreboliger. Derudover er der 1 erhvervslejemål og 2 børneinstitutioner.

 

Møn området

På Møn får du det hele, både byliv, skov og strand. Stege byder på et hyggeligt bymiljø med et rigt handelsliv og gode restauranter. Arrangementer, som tirsdagsmarkederne om sommeren og det årlige sildemarkedet, tiltrækker borgere og turister fra nær og fjern. For ikke at glemme Møns Klint, som er en af Danmarks mest storslåede naturoplevelser.

I Møn området har vi i alt 585 boliger. De fleste ligger i Stege / Lendemarke, men der er også lejligheder både på Bogø og i Borre. 203 boliger er ældreboliger, 8 boliger er ungdomsboliger, og derudover er der 1 erhvervslejemål.

Langebæk området

Langebæk områdets ejendomme, hvor de fleste er opført efter 1970, ligger i den skønne sydsjællandske natur tæt på skov og strand, ikke langt fra Vordingborg og tæt på Sydmotorvejen i retning mod København eller Rødby.

Vores 336 boliger, hvoraf der er 66 ældreboliger, er beliggende i Langebæk, Mern, Kalvehave og Stensved. Desuden er der 2 erhvervslejemål.

Der er fine rækkehuse, enfamilieshuse, toetageshuse og etageejendomme at vælge imellem.